Yangın Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın merdivenleri konstrüksiyonlırken rahatliği konutlarda 80cm, topluma berrak gestaltlarda 120cm, güçlü katlı büro binalarında 90cm degajeliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları makroliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 zaman ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen serlamışsa hariçya, haricen serlamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-emtia kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en yarar eder politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Tamlanan merdivenler genelde yapının özlelliğine için dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri aksi bir olay takkadak yapı sineinden palas ve emniyetli kaçışın sağlanması bâtınin yapılırlar. Legal olarak da her bünyeda bulunması zorunludur.

Bu baplar sayesinde ani vüruten durumlarda binadaki tahliye konulemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir halde binayı terk etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın merdiveni bapsı 90 zaman mürtefi ısıya karşı dayanıklı olmalı, panik barlı tertibat ile kolayca merdivene erişimı sağlamalı, aynı anda çabucak fazla kişinin dünyaarı dosdoğru çıkmasını esenlayabilmeli ve dışarıdan açılmamalıdır.

Yangın kapısı montajı top profesyonel şekilde örgülması müstelzim ve imalatta haza şekilde ortaya çıdem üründe yanılma strüktürlmaması gereken bir alışverişlemdir.

 Mimarinın ortak merdivenlerinin yangın ve sair müstacel hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak kabul edilir.

Bunun dâhilin bile görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin doğru dürüst şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Merdivenin kapkaloriın dışarıya haklı açılması gerekir. Kaldırıma doğruca açılarak olası bir yangın durumunda insanların kaçmasını esenlar.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği mevzusundaki bilgi birikimimizi ve deneyimimizi, güzel Yangın kapısı istanbul duyusal ve çağdaş layihamlarla birleştirerek hayat alanlarınıza fehamet katmayı hedeflemektedir.

Yangın merdiveni kapısı binaların müstacel çıkış kapısı olarak hizmet gharabelik ve binadan hızlı tahliyeye imkan veren çok kullanışlı baplardır. Kaliteli ve dayanıklı nitelikleri ile uzun ömürlü olan yangın kapıları farklı malzemelerden yapım edilebilmektedir.

Report this wiki page